Omega

 

Wat voor bedrijf is Omega?

Omega is een onlinemarketing bedrijf met een winstdeling aspect. Er zijn diverse manieren om bij dit bedrijf geld te verdienen. Het merk Omega is eigendom van Nautilius Investment Ltd, geregistreerd in 2015 in Ras Al Khaimah, de Verenigde Arabische Emiraten, registratienr. IBC / 04/15/10598. De leiding is in handen van Bartosz Nafalski (Directeur). Hij is ook de eigenaar en CEO van de consultinggroep van Expedite Holding. Hij heeft 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en werkte o.a. als managing director bij Pepsi Co., Foodcare, Maspex en MK Café. Daarnaast is Lucas Bozek de Financieel directeur. Hij is ook eigenaar en CEO van IT-bedrijf Feat Software Ltd. En heeft vele jaren ervaring als FX-handelaar bij de Santander Bank.

Wat moet/kun je investeren?

Registeren is gratis, ook geen memberfee. Daarna kun je met de zogenaamde BitBonds (1 BitBond vertegenwoordigd 1 euro) Active boxen kopen (dit is het eerste verdienmodel). Let wel de BitBonds is geen coin maar een interne aanduiding van Omega.best.  De betaling gaat met BTC of met een bankoverschrijving. Uitbetaling van de miningpacks in Ethereum.

Het tweede verdienmodel wat geïntroduceert gaat worden medio augustus 2019  zijn miningpacks. De contracten lopen 36 maanden. Opbrengsten zijn afhankelijk van de grote van het mining pakket. Ook hier zijn er pakketten tussen 100 en 100.000 BitBonds  beschikbaar.

Wat levert het op?

Het doel van Activeboxen is om stabiele en veilige winst te bieden op basis van drie inkomstenbronnen:

  1. Advertentie kijkbonus
  2. Beloning voor deelname aan marketingonderzoek (enquêtes) via het Omega Survey-platform
  3. Het uitvoeren van taken en denk dan aan; mail lezen, iets een like geven etc.

Het percentage van de boxen fluctueert afhankelijk van de marktwijzigingen (opbrengsten en koers).

De opbrengst van een 100 euro box is  30% in 6 maanden  bij het doen van de activiteiten. De Ads kijk je in 2 minuten, de vragen en taak die je eens per week doet in nog geen 10 minuten.

Wat moet ik er nog meer over weten?

In Omega bestaan de externe verdiensten uit de verkoop van data die wij invullen bij survey’s, opbrengsten van advertenties van derden, trading en het begeleiden van startups. Vanaf het moment dat je een Active box koopt begin je te verdienen. Uitbetalen kan al vanaf  €10,=. Hoe meer Actice boxen je koopt hoe sneller je groei. . Er zijn boxen  tussen 10 en 100.000 BitBonds  beschikbaar. Advertenties klikken  en wanneer je dat wilt kun je mensen introduceren (niet verplicht!). Ook hier kun je gewoon je geld laten groeien. Daarnaast biedt Omega.best nog meer producten aan zoals de mogelijkheid om advertenties te plaatsen, landingspage’s te maken, etc.

  • Het compensatieplan met de Active boxen werkt met een binair systeem. Om team bonus te ontvangen, plaats je zowel rechts als links iemand in je team. Je krijgt extra betaald over je zwakke been (daar waar de minste omzet is). Let er dus goed op welke link (rechts of links) je geeft om iemand te registreren (elk been heeft zijn eigen referral-link!).
  • De miningpacks werken met een unilevel systeem, hier krijg je betaald tot 7 levels diep in jouw structuur.

Op Facebook bij  Omega Nederland België kun je terecht om andere leden te ontmoeten.  Hier helpen we elkaar met tips, worden de webinars aangekondigd en staan we klaar voor je vragen zoals bij alle andere bedrijven waar we mee samenwerken.

Nog meer informatie kun je vinden op https://account.omega.best/statics/Omega_Group_presentation.pdf

 

Waar kan ik gratis registeren?

Vraag de link aan diegene die je introduceerde in Omega of anders voel je van harte welkom in mijn team, ik begeleid je graag.

https://omega.best//TEVGVA==/JoinJolanda

 

 

 

 

 

 

 

Spread
Facebook