Global InterGold

Wat voor bedrijf is het?

Global intergold is een webshop dat handelt in goud. Het hoofdkantoor staat in Londen en verder hebben ze kantoren verspreid over de hele wereld.

Wat moet je doen?

Bij GlobalIntergold kun je op diverse manieren geld verdienen. Of je koopt securutis die de toekomstige aandelen vertegenwoordigen. Dan hoef je verder niets te doen. Of je neemt deel op een tafel, dan is het wel de bedoeling dat je 2 mensen aanwerft.

Wat moet je investeren?

Registeren is gratis, Investeren in de toekomstige aandelen kan vanaf € 450,- en op de tafels vanaf € 275,-

Wat levert het op?

Je krijgt bij een investering 12% in securitis en 6% in goud per jaar plus de winst van de stijging van de aandelen. Bij GlobalIntergold kun je door een aanbetaling van één maal € 275,- door middel van klantenwerving voor € 7000,- aan goud verdienen en dat keer op keer herhalen. De uitbetaling kun je de volgende dag al in goud of in euro’s ontvangen. Trek je andere investeerder aan dan ga je in alle verdienmodellen geld verdienen. Dit mag maar hoeft dus niet! Laat je hierover informeren!

Wat moet ik er nog meer over weten?

Global intergold werkt alleen met fairtrade goud en heeft isin nummer dat staat voor veiligheid. Mijnwerkers ontvangen $ 2.000 per kilo bovenop de Gegarandeerde Fair trade Minimum Price (95% LBMA) om te investeren in het verbeteren van hun bedrijf of voor community development projecten Mijnwerkersorganisaties die hun goud produceren zonder h et gebruik van kwik of cyanide kunnen e en hogere ‘ecologische premie’ van 15% verdienen om de e xtra kosten die betrokken zijn bij het gebruik van schonere technologieën en de bescherming van het milieu. Fairtrade gecertificeerd goud biedt transparante en traceerbare supply chains, wat betekent dat Consumenten en detailhandelaren erop kunnen vertrouwen dat ambachtelijke en kleinschalige mijnwerkers een eerlijk e vergoeding en een goede werkplek krijgen . Het goud is geproduceerd volgens de meest verantwoordelijke mijnbouw praktijken.

Waar kan ik registeren?

Log in op http://joinjolanda.myintergold.com

 

 

 

Spread
Facebook