Futurenet

fn

Wat voor bedrijf is het?

Futurenet is een pools bedrijf dat in 2012 gestart is met een social media platform dat vergelijkbaar is met facebook. Daarnaast kun je er diverse games spelen en geld verdienen met de matrixen. Sinds april 2016 zijn ze begonnen met FutureAdPro waar je advertentie packs kunt kopen voor 10 en 50 dollar die je een leuk rendement opleveren. Sinds oktober 2016 is er een shop toegevoegd waar je meer dan 300 miljoen producten met korting kunt kopen en geld kunt verdienen door andere hierop attent te maken.

Wat moet je doen?

Op social media krijg je een kleine vergoeding door actief te zijn. Dus liken, posten etc. Wil je geld verdienen met de matrixen dan is het wijs om daarvoor veel mensen te werven. Om geld te verdienen met FutureAdPro wordt er gevraagd om iedere dag 10 advertenties te bekijken. Je hoeft niet aan alles mee te doen, de meeste mensen in mijn team verdienen leuk met FutureAdPro.

Wat moet je investeren?

Dat is geheel aan jezelf. Het social media platform (futureclub) is geheel gratis. Bij FutureAdPro en de matrixen kun je al starten vanaf 10 dollar.

Wat levert het op?

In de shop kunnen de kortingen oplopen tot 75% korting (ook reizen, vluchten etc.) Met de matrixen ligt het eraan bij welke matrixen je jezelf registreert. Bij FutureAdPro levert een pack van 10 dollar je 12 dollar op en een pack van 50 levert je 60 dollar op.

Wat moet ik er nog meer over weten?

Futurenet is een dynamisch bedrijf dat constant in ontwikkeling is. Er worden in 2017  nieuwe kantoren geopend in diverse landen verspreid over de hele wereld. Ze hebben vele betalingsmogelijkheden (creditcard, Ideal etc.) en natuurlijk ook de bitcoin. Je kunt je ook betalen in bitcoins als je laten uitbetalen in bitcoins.

Waar kan ik registeren?

http://jhvroegh.futureadpro.com/

Registeren is gratis, je zit nergens aan vast. Kijk op je gemak rond.

futurenet landingspage

Schroom niet wanneer je vragen of hulp nodig hebt. Stuur mij, Jolanda  een mailtje.

 Iedereen kan het!

Spread
Facebook