EXP Asset

Wat voor bedrijf is het?

EXP Asset is geregistreerd in Engeland. In bezit van een aandelenkapitaal van 250000 Engelse ponden. Patrik Krupinsky is de oprichter, het brein en de voorzitter. Opgeleid in Luxemburg, het Europese aantoon gevende land op gebied van het bankgebeuren en de financiele sector. Hij is al aan het traden vanaf zijn 16ejaar, vooral in de effectenhandel. Heeft daarna deelgenomen aan financiele markten. In Duitsland opgeleid door de elite van Duitse traders en is later in Polen gaan werken als broker/trader. Nu is hij een professioneel trader gespecialiseerd in mechanica, technische analyses en trading systemen.

Wat moet/kun je doen?

Je kunt packs kopen vanaf 100 dollar met een looptijd van 120 dagen die 5% per week opbrengen. Daarnaast kun je posities innemen in de diverse matrixen. Aan de hoogste matrixen hangt tevens een mining contract. Je hoeft bij dit bedrijf niet te klikken of andere opdrachten uit te voeren.

Wat moet/kun je investeren?

Bij EXP Asset kun je packs kopen vanaf 100 dollar.  Posities in de matrix zijn te koop tussen de 25 dollar tot 4000 dollar. Vanaf 250 dollar levert een positie je sowieso geld op dmv een mining contract.

Wat levert het op?

Iedere werkdag leveren je packs 1% op.  De uitbetaling is altijd op vrijdag rond 22.00 uur, dan  wordt het bedrag in je wallet gestort en kun je het herinvesteren of uit laten betalen naar je bitcoin wallet. De minigpacks worden rond de tiende van de maand uitbetaald en de opbrengst daarvan fluctureert.

Wat moet ik er nog meer over weten?

Voor de betalingen heb  je sowieso een bitcoin wallet nodig. Ik adviseer je Spectrocoin. (vraag me om de link wanneer je nog geen wallet hebt) Wanneer je interesse hebt in traden en crypto in het algemeen kun je bij dit bedrijf veel leren. Er hangt een uitgebereid lesprogramma vast aan de verdienmodellen. De eigenaar is zeer toegankelijk en op Facebook zijn er diverse groepen waar je meer informatie kunt vinden en je gratis lid van kunt worden.

Waar kan ik registreren? 

https://expasset.com/presentation/en/2285/bottom

Schroom niet wanneer je vragen of hulp nodig hebt. Stuur mij, Jolanda dan even een mailtje.

Iedereen kan het!

 

 

 

Spread
Facebook