Elysium

Wat voor bedrijf is Elysium?

Elysium is het enige bedrijf, voor zover wij weten, dat alle voordelen van een 10 jaar oud bewezen erkend hedgefund aan de massa biedt, dezelfde jaarlijkse ROI, dezelfde behandeling voor iedereen, kleine en grote beleggers. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een goede manier om je spaargeld te beheren of zelfs je pensioenplan op wilt bouwen, Elysium is het juiste bedrijf, zeker wanneer we kijken naar de 30% gemiddelde jaarlijkse winst die onze handelsdesk heeft geproduceerd de afgelopen 10 jaar.

Wat moet je doen?

Ze hebben het voor iedereen supergemakkelijk gemaakt, aangezien een 17 mensen sterke handelsdesk zorgt voor jouw vermogen onder beheer, dat betekent dat ze op professionele wijze voor jouw en al jouw beleggingsklanten handelen.

Wat is het minimale startkapitaal?

Nieuwe klanten kunnen vanaf € 500 instromen om te testen en je kunt je geld op elk moment in wisselen. Wil je dit bedrijf gaan aanbevelen dan betaal je een maandelijkse fee en krijg je daarvoor handige tools die je daarbij ondersteunen.

Wat levert het op?

Hoewel in het verleden behaalde resultaten niet altijd succes garanderen, streven ze naar winst. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om klanten aan te brengen waar een mooie compensatie tegenover staat. Elysium levert je 3 programma’s om je hierbij te helpen. EOS (een overzichtelijke backoffice) Xoom (een programma die je kunt gebruiken om webinars te geven) en SoHo (een handige tool voor social media)

Wat moet ik er nog meer over weten?

Het belangrijkste is dat Elysium volledig voldoet aan Mifid https://nl.wikipedia.org/wiki/MiFID en deel uitmaakt van het EU-garantiestelsel, wat betekent dat de investeringen worden beschermd tot € 100.000. Er worden regelmatig introductie webinars gehouden door de eigenaar zelf, wil je daarbij zijn laat het me weten! Ook op social media is dit bedrijf te volgen via facebook, telegram etc.

.

Waar kan ik registeren?

Registeren kan hier

 

 

 

Spread
Facebook