Coinfinesse

Wat voor bedrijf is het?

Coinfinesse is een jong en dynamische internationale investeringsvereniging die zich toelegt op de eisen van moderne investeerders. Om de investering van hun klanten veilig te stellen, werken ze met een strategie die is gebaseerd op diversificatie en gericht op betrouwbaarheid. Winsten worden gegenereerd in verschillende sectoren van de cryptomarkt. Hoe de verdeling precies is kun je zien in de presentatie.

Wat moet/kun je doen?

De 3 verschillende beleggingsportefeuilles hebben geen vaste looptijd. Zolang uw investering de 100% opbrengst niet bereikt heeft kunt u uw beleggingsportefeuille annuleren aan het einde van de week. Wanneer uw portfolio minder dan 20 weken actief is betaald u een fee van 20%. In korte stappen: registreren, wallet met Bitcoin of Ethereum funden en via portfolio je portefeuille kiezen.

Wat is het minimale startkapitaal?

Nieuwe klanten kunnen vanaf € 100 starten.

Wat levert het op?

Elke portefeuille genereert inkomsten tot 300% inclusief partnerinkomen. Genereert u 300% dan vervalt uw portfolio automatisch. Hoewel in het verleden behaalde resultaten niet altijd succes garanderen, streven ze natuurlijk naar winst en hebben ze laten zien dat ze die genoeg maken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om klanten aan te brengen waar een mooie compensatie tegenover staat. Met de juiste strategie valt er bij dit bedrijf veel geld te verdienen. Ik adviseer wel om gelijk de inleg of gedeelte ervan binnen een jaar eruit te halen.

Wat moet ik er nog meer over weten?

In deze presentatie vind u aanvullende informatie. Via vele social media kanalen houdt Coinfinesse iedereen goed op de hoogte. Het kapitaal van het bedrijf, fysiek gestort, is £ 15.000.000. De CEO Mario Helmut begon zijn carrière ongeveer 45 jaar geleden bij een traditionele Zwitserse particuliere bank in Zürich.

Waar kan ik registreren? 

Het registreren is gratis en je kunt op deze manier ook vast een kijkje in de overzichtelijke backoffice nemen.

Hier kunt u registreren

Schroom niet wanneer je vragen of hulp nodig hebt. Stuur mij, Jolanda dan even een mailtje.

Iedereen kan het!

 

 

 

Spread
Facebook