Alcore

 

image

Wat voor bedrijf is het?

Alcore is een Iers bedrijf gevestigd in Belfast. Het bedrijf “Alcore” Bookmaker is een legale bookmaker met een officiële licentie, die het recht geeft online sportweddenschappen te accepteren voor Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het unieke van “Alcore” ligt in het feit dat we de eersten ter wereld waren die verschillende soorten inkomsten op één platform combineerden, waardoor onze klanten niet alleen weddenschappen konden plaatsen, maar ook passief konden verdienen zonder professionele ervaring. Begin 2019 hebben we besloten om een ​​online platform te lanceren en online investeringen te accepteren met een rentevoet van de bedrijfswinsten. Momenteel werkt het bedrijf samen met meer dan 50 landen over de hele wereld.

Wat moet je doen?

Om een ​​passief inkomen te ontvangen, kiest u zelf het juiste depositoplan. Voor “Basic”, “Player”, “Master”, “Professional” kun je van maandag tot en met vrijdag een storting doen. Opname van de opbrengst is iedere dag mogelijk. Het investeringsbedrag wordt aan het einde van de stortingsperiode teruggestort op uw saldo en is beschikbaar voor opname. Er is de mogelijkheid om stortingen te doen in USD, BTC en ETH. Elke rekening heeft zijn eigen rentevoet.

“Basis” -plan voorziet in slechts één actieve storting, alle andere investeringsplannen hebben geen beperkingen op het aantal openstaande stortingen.

Wat is het minimale startkapitaal?

Registeren is gratis, nieuwe klanten kunnen vanaf $ 50  starten in het basisplan.

Wat levert het op?

Het rentetarief op alle depositoplannen is dynamisch en ligt tussen 1% en 4% per dag. De eerste winst wordt 24 uur na het openen van de aanbetaling gegenereerd, alle volgende opbrengsten komen iedere dag binnen hetzelfde tijdsbestek aan. Als u geld toevoegt aan een bestaande storting, wordt de termijn van de storting bijgewerkt. Het investeringsbedrag wordt aan het einde van de stortingsperiode teruggestort op uw saldo en is beschikbaar voor opname.

Wat moet ik er nog meer over weten?

Elke klant van het bedrijf heeft de mogelijkheid om onafhankelijk in te zetten op de uitkomst van sportevenementen. Een evenement selecteren dat u interesseert en een weddenschap plaatsen. Zelf hou ik me niet bezig met deze kant van het bedrijf maar ga voor een passief inkomen.

Waar kan ik registeren?

Het registreren is gratis en je kunt op deze manier ook vast een kijkje in de  backoffice nemen.

https://alcore.club/en/register/?ref=87029081701

Spread
Facebook