YourFitWay

Yourfitway

Wat voor bedrijf is het?

In 2016 namen Daniel Kubach en Daniel Konieczny deel aan de Auckland Marathon. De voorbereidingen en de race zelf hadden echter een levensveranderende impact op hen en op hun algehele gezondheid, wat hen motiveerde om de rest van hun leven in vorm te blijven. Dit zette hen ertoe aan om op zoek te gaan naar informatie over dit onderwerp. Alle geloofwaardige bronnen gaven aan dat je om gezond te zijn minstens 10.000 stappen per dag moet zetten. Dit heeft een positief effect op ons hele lichaam. Ze vroegen zich af: Hoe kunnen we anderen helpen dit enthousiasme en deze motivatie te behouden om fit te blijven? Hoe kan de activiteit van anderen worden aangemoedigd? Hoe doe je dat op grote schaal? Ze hadden hun sterke waarom, dus besloten ze een stap verder te gaan. Ze begonnen te praten met Tomek Młodzianowski – de langdurige zakenpartner van Daniel Kubach – over hoe het moest en wat er moest gebeuren. Hiervoor huurden ze een geweldige projectmanager en een programmeur in en bouwden ze een team onder leiding van Adam Bartosik. Dit is hoe de YourFitWay-applicatie is gemaakt.

Wat kun/moet je doen?

Op dit moment zitten we in de prelaunch de website voor founders en testapp is klaar. Mensen die mee willen helpen deze app op de markt te brengen kunnen nu instappen. Ik denk dan aan sporters mensen die een lopend beroep hebben, influencers, netwerkers, ondernemers etc. De mensen die alleen de app willen gebruiken moeten dus nog even geduld hebben.

Wat is het minimale startkapitaal?

De mensen die mee willen helpen de app op de kaart te zetten kunnen nu starten voor $100 $1000 of $2500 dollar. De diverse packetten leveren diverse voordelen en commissies op. Uitleg hierover staat in de website en wordt bijna dagelijks uitgelegd in een Zoom. Deelname aan de app voor gebruikers is straks 10 dollar per maand. Maar door stappen te maken kun je dit ook weer terug verdienen en meer!

Wat levert het op?

Het ligt aan het aantal mensen die via jou de app gaan gebruiken en het aantal stappen die je iedere dag zet. In de app wordt je op diverse manieren uitgedaagd de 10.000 stappen te maken.

Wat moet ik er nog meer over weten?

Er is een groep op facebook, telegram en Instagram waar je veel informatie kunt vinden. In juli komt de app voor iedereen op de markt. In de app zullen ook bedrijven zijn die producten aan zullen bieden gerelateerd aan het lopen zoals schoenen, sportkleding etc. De uitbetaling geschied dmv een coin die omgewisseld kan worden in andere valuta. Er komt ook een mogelijkheid te lopen voor een goed doel of organisatie.

Tip: Kijk in de facebookgroep bij “eenheden” daar vind je alle informatie om een goede start te maken.

Waar kan ik registeren?

Op dit moment kun je alleen registreren om mee te helpen deze app te lanceren. Later komt er ook een link waarmee gebruikers kunnen registreren. https://yourfitway.com/v77H23

 

 

 

Spread
Facebook