Stappenplan en tips

   Stappenplan

Ieder legaal bedrijf zal om je KYC vragen (know your customer) dit zijn ze verplicht.

 1. Download je paspoort en een recente telefoon of energie rekening. Sla deze op in zowel pdf als jpeg.
 2. Maak een bitcoin wallet aan via bijvoorbeeld Bitvavo (Nederlandse exchanger)
 3. Verifieer dit account

 

      Maak een stappenplan; met welke bedrijven je wilt werken en hoe je jouw geld wilt   verdelen.

 • Mijn strategie is om een passief inkomen op te bouwen uit meerdere bedrijven.  Gebruik geld dat je kunt missen en spreid je inkomsten. Online geld verdienen brengt echt risico’s met zich mee. Ik adviseer je dan ook om eerst je inleg eruit te halen en daarna te gaan bouwen met je winst.
 • Zie je aandelen in een bedrijf wel zitten en heb je je geld voorlopig niet nodig? Koop die voor de toekomst van het schoonste vervoermiddel in SkyWay. Nu voor minder dan 1 cent en met de beursgang de verwachting dat die 1 tot 10 dollar per stuk op gaan brengen.
 • Denk je meer aan de lange termijn dan adviseer de fractal certificaten van GlobalIntergold die later omgezet worden in aandelen zodra ze de beurs opgaan. (eind 2020)
 • Wil je coins minen, (120 keer sneller dan bij anderen) spreekt een matrix je aan en zoek je een educatief platform waar je veel kunt leren, denk dan aan IQF.
 • Wil je bitcoins vergaren dan gaat dat snel via de opbrengsten bij Coinfinesse en Alcore (bij Alcore ook uitbetalingen in ethereum en dollars)
 • Zoek je een goed platform om zelf te traden, dan zou ik ImpulsX aanbevelen. Steun je iedere maand ook nog eens vele Goede Doelen.
 • Wil je geen risico lopen, neem dan eens een kijkje bij Elysium. Dit bedrijf levert misschien iets minder op maar garandeert wel een terug gave tot 100.00 euro. Ben je een netwerker dan is er bij dit bedrijf veel geld te verdienen op een veilige manier. Er zit ook hier een uitgebreid educatieprogramma aan vast.
 • Voel je je goed bij een uitgebreid platform met meerdere verdienmodellen en uitgebreid educatie afdeling? Vraag mij naar GlobalTech. Dit bedrijf bestaat al jaren maar mag niet via social media gepromoot worden.

Ik help je graag bij het opzetten van jouw stappenplan. Schroom niet mij in te schakelen voor een Skype of Zoom. We bekijken dan samen de bedrijven waar jij je het best bij voelt. Natuurlijk heb jij het laatste woord. Het is jouw bedrijf, jouw geld en je loopt ook zelf het risico.

Lees  ook de tips en advies!

 

 

 

Spread