Stappenplan voor beginners

Stappenplan

 

 1. Download je paspoort en een recente telefoon of energie rekening. Sla deze op in zowel pdf als jpeg.
 2. Maak een bitcoin wallet aan via bijvoorbeeld Bitvavo (Nederlandse exchanger)
 3. Verifieer dit account
 4. Download de app op je telefoon.
 5. Stort er geld op.
 6. Maak een betaling processor aan, ik adviseer AdvCash omdat je hier ook met bitcoins kunt betalen, goedkoop een creditcard aan kunt schaffen en bij veel bedrijven geïntegreerd is.

http://wallet.advcash.com/referral/a608b0c3-1dfb-49d3-8ca5-64ae9b380165

 1. Verifier dit account
 2. Stort er geld of bitcoins op

 

Maak een plan met welke bedrijven je wilt werken en hoe je je geld wilt verdelen.

 

 • Mijn strategie is om eerst een passief inkomen op te bouwen via Omega en/of GTI-net. Bepaal voor jezelf hoeveel je per week/maand aan inkomsten wil. Baseer hierop je investering en reken uit hoe lang dit ongeveer gaat duren.
 • Zie je aandelen wel zitten? Koop die voor de toekomst van het schoonste vervoermiddel in SkyWay. Nu voor minder dan 1 cent en met de beursgang de verwachting dat die 1 tot 10 dollar per stuk op gaan brengen.
 • Denk je meer aan de lange termijn dan adviseer de certificaten van GlobalIntergold die later omgezet worden in aandelen zodra ze de beurs opgaan.
 • Wil je een soort facebook dat geld oplevert (minimaal)? Of verdienen met compounding of zie je kansen in een matrix? Dit kan allemaal in futurenet.  Een advertentie pack van 50 doller levert daar 60 dollar op in 120 dagen. Heb daar leuke calculators van waarmee je kunt uitrekenen hoeveel je dat op levert. Futurenet heeft ook de futuro op de markt gezet. Een coin die gelijk inwisselbaar is, die je kunt kopen, maar ook mijnen bij FuturoNetwork.
 • Geloof je in Ethereum, bitcoin, litecoin etc. minen? Sluit een contract in LifeStyleGalaxy

Lees  ook de tips en advies!

 

 

 

Spread
Facebook