ImpulsX Systems

 

Wat voor bedrijf is ImpulsX?

ImpulsX Trading System is een softwarebedrijf. Ze produceren handelssignalen voor cryptocurrency en bieden deze als service aan de leden via een maandelijks abonnement. Het doel is om crypto-handelssignalen van de hoogste kwaliteit te leveren. Ze bieden ook een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee de leden gemakkelijk transacties kunnen uitvoeren. ImpulsXTradingSystem is een bedrijf waar zowel de ervaren als onervaren trader terecht kan. ImpulsXPassive is het passive programma waar je packs kunt kopen van 10 dollar.  De eigenaar is Mark Verdellen uit Nederland. Een man die ik persoonlijk al jaren ken en graag mee samenwerk. 

Wat moet/kun je investeren?

Deelnemen aan ImpulsXPassive is gratis. Je krijgt een plek in de 2×15 matrix zodra je een pack van minstens 10 dollar koopt. Hoe meer packs en mensen in je matrix hoe meer opbrengst. 

Een lidmaatschap om het bot en de trade signalen te ontvangen in ImpulsXTradingsystem is de eerste maand gratis daarna $ 9,99 maandelijks Hiervoor ontvang je plaats in de matrix, nauwkeurige crypto- en forex-signalen om te gebruiken voor je trade activiteiten en directe commissies.

 Trading Bots voor EurekaX.io $ 39,99 / maandelijks per Bot (3 Bots worden in de loop van de tijd uitgerold). De eerste bot die wordt geïntroduceerd, is een Copy Trade Bot die alle transacties van onze professionele handelaren (laatste 4 jaar gemiddeld 12% winst maandelijks). Door een Bot te kopen, kwalificeer je om zowel directe als indirecte commissies te ontvangen tot 10 levels in de matrix.

 Ninja Trading Modules $ 39,99 / maandelijks. Je wordt getraind door professionals in crypto. Ontvang stapsgewijze video’s over hoe je kunt traden. Up-to-date maandelijkse trainingssessies. Het kopen van een Ninja Trading-module kwalificeert je om zowel directe als indirecte commissies te ontvangen tot 10 levels in de matrix.

 Personal Mentoring Training € 249,99 / maandelijks Je krijg persoonlijke begeleiding van het professionele tradingteam. Onbeperkt aantal mensen kunnen de training kopen, de lessen zijn met maximaal 30 personen. Het kopen van de Personal Mentoring Training kwalificeert je om zowel dircte als indirecte commissie te ontvangen tot 10 levels diep in de matrix.

Wat levert het op?

In ImpulsXPassive deel je mee in de winst zowel over je aangekochte packs als over je leden in de matrix. Wanneer er winst wordt gemaakt word je iedere maandag betaald. Hoe meer packs en mensen in je matrix hoe meer je verdient.

Het ImpulsXTrading system levert je sowieso kennis op maar er staan ook financiéle vergoedingen tegenover. Bij de aankoop van een Bot ontvang je automatisch de winst die de deze genereert. Het resultaat de afgelopen 4 jaar was gemiddeld 12% per maand maar dat garandeert niet dat dit in de toekomst ook zo zal zijn. Wanneer je zelf een product hebt (bot of educatieprogramma)  ontvang je commissie zodra iemand in je matrix een product aanschaft. Heb je zelf geen product dan krijg je commissie zodra iemand die inschreef met jouw link een product koopt. 

Wat moet ik er nog meer over weten?

In ImpulsXPassive blijft je inleg altijd geld genereren, iedere week op maandag wordt er uitgekeerd wanneer er winst gemaakt wordt. De afgelopen jaar werd er gemiddeld 12% winst per maand gemaakt, maar hou er wel rekening mee dat er maanden waren met meer winst maar ook maanden dat er geen winst werd gemaakt. Je hoeft geen mensen te werven want je packs leveren sowieso op wanneer er winst gemaakt wordt maar deel je dit programma en mensen schrijven in via jouw link ontvang je 10% van hun inleg en worden ze in jouw matrix geplaatst. 

In ImpulsX Trading blijft 100% van je vermogen ten allen tijde op je EurekaX exchanger. Je stuurt nooit geld naar ons bedrijf. Je behoudt 100% van je winst. We nemen geen deel van je winst. Het enige geld dat bij ImpulsX  binnenkomt, zijn de maandelijkse abonnementskosten en optioneel de extra producten die je hebt aangeschaft. Je kunt op elk moment annuleren. Ze hebben geen langetermijnovereenkomsten. Bovendien bieden ze een gratis abonnement van een maand aan, zodat je het kunt uitproberen voordat je besluit te betalen. Erg makkelijker en transparant dus. 

Je kunt in je Eureka exchange ook IPX en ERK tokens kopen wanneer je deze staakt levert je dit ook een leuke vergoeding  op. Het staken van cryptocurrency houdt in dat je cryptocurrency vasthoudt om het netwerk te versterken en te ondersteunen. In ruil voor het vasthouden ontvang je een beloning, dit kan ook wel gezien worden als een rente.

Meer informatie over ImpulsXPassive.

Waar kan ik gratis registeren?

Het registreren is gratis en je kunt op deze manier ook vast een kijkje in de overzichtelijke backoffice nemen. In ImpulsXPassive zou ik wel gelijk een pack van minstens 10 dollar kopen zodat je geplaatst wordt in de 2×15 matrix. 

Gebruik deze link om te registreren in ImpulsXpassive.

Gebruik deze link om te registreren bij EurekaX

Gebruik deze link om te registreren bij ImpulsX trading System

 

Spread
Facebook