ImpulsX Trading System

 

 

Wat voor bedrijf is ImpulsX Trading System?

ImpulsX Trading System is een softwarebedrijf. Ze produceren handelssignalen voor cryptocurrency en bieden deze als service aan de leden via een maandelijks abonnement. Het doel is om crypto-handelssignalen van de hoogste kwaliteit te leveren. Ze bieden ook een zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee de leden gemakkelijk transacties kunnen uitvoeren. ImpulsX is een bedrijf waar zowel de ervaren als onervaren trader terecht kan. De eigenaar is Mark Verdellen uit Nederland. Een man die ik persoonlijk al jaren ken en graag mee samenwerk. 

Wat moet/kun je investeren?

Een lidmaatschap is de eerste maand gratis daarna $ 9,99 maandelijks Hiervoor ontvang je plaats in de matrix, nauwkeurige crypto- en forex-signalen om te gebruiken voor je trade activiteiten en directe commissies.

 Trading Bots voor EurekaX.io $ 39,99 / maandelijks per Bot (3 Bots worden in de loop van de tijd uitgerold). De eerste bot die wordt geïntroduceerd, is een Copy Trade Bot die alle transacties van onze professionele handelaren (laatste 4 jaar gemiddeld 12% winst maandelijks). Door een Bot te kopen, kwalificeer je om zowel directe als indirecte commissies te ontvangen tot 10 levels in de matrix.

 Ninja Trading Modules $ 39,99 / maandelijks. Je wordt getraind door professionals in crypto. Ontvang stapsgewijze video’s over hoe je kunt traden. Up-to-date maandelijkse trainingssessies. Het kopen van een Ninja Trading-module kwalificeert je om zowel directe als indirecte commissies te ontvangen tot 10 levels in de matrix.

 Personal Mentoring Training € 249,99 / maandelijks Je krijg persoonlijke begeleiding van het professionele tradingteam. Onbeperkt aantal mensen kunnen de training kopen, de lessen zijn met maximaal 30 personen. Het kopen van de Personal Mentoring Training kwalificeert je om zowel dircte als indirecte commissie te ontvangen tot 10 levels diep in de matrix.

Wat levert het op?

Het levert je sowieso kennis op maar er staan ook financiéle vergoedingen tegenover. Bij de aankoop van een Bot ontvang je automatisch de winst die de deze genereert. Het resultaat de afgelopen 4 jaar was gemiddeld 12% per maand maar dat garandeert niet dat dit in de toekomst ook zo zal zijn. Wanneer je zelf een product hebt (bot of educatieprogramma)  ontvang je commissie zodra iemand in je matrix een product aanschaft. Heb je zelf geen product dan krijg je commissie zodra iemand die inschreef met jouw link een product koopt. 

Wat moet ik er nog meer over weten?

100% van je vermogen blijft te allen tijde op je EurekaX exchanger. Je stuurt nooit geld naar ons bedrijf. Je behoudt 100% van je winst. We nemen geen deel van je winst. Het enige geld dat bij ImpulsX  binnenkomt, zijn de maandelijkse abonnementskosten en optioneel de extra producten die je hebt aangeschaft. Je kunt op elk moment annuleren. Ze hebben geen langetermijnovereenkomsten. Bovendien bieden ze een gratis abonnement van een maand aan, zodat je het kunt uitproberen voordat je besluit te betalen. Erg makkelijker en transparant dus. 

Waar kan ik gratis registeren?

Het registreren is gratis en je kunt op deze manier ook vast een kijkje in de overzichtelijke backoffice nemen.

Gebruik deze link om te registreren bij EurekaX

Gebruik deze link om te registreren bij ImpulsX trading System

 

Spread
Facebook