Elevate Pass

Wat voor bedrijf is het?

Elevate Pass is het resultaat van een droom. Een droom om een bedrijf op te zetten waar alles klopt, die jaren kan blijven bestaan, waarin je een passief inkomen kan generen maar waar ook gegeven wordt.  Ik ben zelf één van de eigenaren samen met Mark Verdellen, Raffael Cibula en Kaja. 

Wat kun/moet je doen?

Met de start in juli 2021 kun je advertentie packs kopen die 200% opleveren.  Later dit jaar komen er meer mogelijkheden bij, zoals een eigen token. 

Wat is het minimale startkapitaal?

Nieuwe klanten kunnen  een advertentiepack  aanschaffen vanaf 10 dollar. Te betalen in diverse crypto valuta. 

Wat levert het op?

Het levert je 200% op van de aanschaf en een plek in de matrix. Daarnaast steun je altijd een goed doel. 

Wat moet ik er nog meer over weten?

Elevate Pass heeft een foundation. Iedere lid van Elevate Pass kan een goed doel aandragen via een formulier op de backoofffice.Wij kiezen er eentje uit die we in de schijnwerpers zetten. Zelf doneert Elevate Pass een gedeelte van de winst, daarnaast kan ieder lid een vrijwillige bijdrage doen. 

De eigenaren zijn vrienden met ervaring in het online geld verdienen. Vaak kwamen we dingen tegen die niet klopte. Met Elevate Pass willen we bewijzen dat het anders kan. De gebruikvriendelijkste backoffice, duidelijke informatie, de beste traders, uitbetalingen omdat het kan en niet omdat het moet. Delen wanneer er winst gemaakt wordt zodat we jaren kunnen blijven bestaan. 

Waar kan ik registeren?

Registeren kan vanaf 2 augustus 2021. 

Spread
Facebook