The best way to predict future is to create it!

Doelen stellen, plannen maken, veel gesprekken voeren, puzzelen, vergelijken, je boeren verstand gebruiken en dan knopen doorhakken. Zo zagen de afgelopen weken er op zakelijk gebied uit. Mijn les uit 2019 was dat niet alles is wat het lijkt en des te belangrijker om te spreiden en je plan klaar te hebben om je inleg veilig te stellen. Het fijnst en makkelijkst is om je te focussen op 1 bedrijf en toch is dit wat ik in 2020 los ga laten.

 

Binnenkort gaan er 2 bedrijven van start, opgezet door mensen met jarenlange ervaring met iets minder opbrengst maar wel met meer zekerheid en zelfs garantie! Er komt ook een exchanger waar we veilig onze coins kunnen wisselen en voor de traders onder ons veel kansen gaat bieden.

Begin december ging er een bedrijf van start aanbevolen door de man waar ik al jaren mee samenwerk maar waar ik toch nog even mijn twijfels over had. Nog steeds voelt dit als het bedrijf met het meeste risico maar met de juiste strategie wel een bedrijf waar je in 2020 echt leuk geld mee kan verdienen en die ik na het onderzoek en de gesprekken wel aan durf te bevelen.

De eerste documenten met informatie in Jip en Janneke taal zijn weer gemaakt, vraag er gerust naar ze staan nog niet op mijn website. De eerste skype en Zoom afspraken staan weer in de agenda want persoonlijk begeleiden en brainstormen zal ik blijven doen en is altijd gratis voor mijn directe collega’s. Mijn kennis en informatie deel ik graag met de mensen die interesse hebben, die hun geld willen laten groeien, of toe willen werken naar andere mensen begeleiden en informeren.

Mijn plannen zijn helder, ik heb er weer zin in. Natuurlijk help ik je graag om jouw plannen en doelen ook helder te krijgen en met elkaar toe te werken aan een prachtig 2020, 2021 en nog veel langer!

 

Spread