Vrijheid om je eigen pad te volgen

Vrijheid is waarom ik voor dit vak koos. Maar al weken word ik ermee geconfronteerd…mensen die me in een verdien model willen trekken waar ik niet achter sta. Ik lees de verhalen, hoor het geklaag van mensen die nu spijt hebben.  Hoor dat er vele benaderd worden met beloftes die niet waar gemaakt kunnen worden en vanmorgen bereikte me zelfs het bericht dat iemand benaderd was die vertelde dat ik er ook in mee deed! Dat gaat me net iets te ver. Iedereen is vrij om te beslissen met welke bedrijven je in zee gaat.  Global Intergold  (GIG) is een bedrijf met meerdere verdien modellen en ja ik zit in dit bedrijf. Ik heb daar securetis (pré-aandelen) in het fractal gedeelte. Werk al jaren met veel plezier samen met John en Corrie. Maar de tafels? Het andere verdienmodel van GIG ben ik fel op tegen. Het druist tegen alles in waar ik voor sta in mijn bedrijf. Hier worden altijd mensen de dupe en gaat de top met het geld strijken. Mensen verklaarde me voor gek dat ik niet meedeed. Ik kon er toch veel geld verdienen? Ja dat is waar! Dat zou ik zeker kunnen maar niet alles draait om geld! Twee mensen zoeken is niet voor iedereen weg gelegd en al heb je een lijst met 100 mensen die je weg kunt geven, daar ben je zo doorheen! Mijn keuze maakte ik al jaren geleden. Ik werk samen met bedrijven waar je geld kunt laten groeien. Nooit de plicht om mensen te werven. Dat geeft een hele andere energie. Vrijheid is altijd mijn doel in vele opzichten.  Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen keuzes en wil je in mijn team bij GIG, voel je welkom.  Maar verwacht niet dat ik mee help op een tafel, ik heb mijn lesje geleerd uit het verleden en doe er niet aan mee.  Natuurlijk wijs ik mensen die een team willen bouwen maar waar dit niet verplicht is graag de weg!

Spread