Dromen komen uit!

Ik heb al wat afgedroomd in mijn leven….als kind vond ik het al heerlijk om mijn gedachten de vrije loop te laten en nu doe ik dat nog steeds iedere dag. Ik droom over verre reizen, over de wereld een stukje beter maken, mensen helpen en dingen goed doen zodat ik trots kan zijn. Het afgelopen half jaar verdiende ik meer geld dan ik ooit voor mogelijk had gehouden en iedere dag was ik er ook mee bezig hoe ik dat zinvol kan besteden. Gesprekken met mooie mensen  over goede doelen, dingen doen die er echt toe doen, filosoferen over hoe en wat. Voor mij was 1 ding duidelijk…ik wil er bovenop zitten en zeker weten dat het bij de juiste mensen terecht komt. Ik droomde soms tever vooruit want vlak onder mijn ogen is er een mooi project en des te meer ik erover las des te enthousiaster werd ik. Deze zomer geen singlereis naar een warm ver oord of Jamacica maar Africa is het doel! Met ervaringsdeskundige gaan we projecten opstarten om een basisinkomen te generen voor minstens 10.000 mensen die nu leven in armoede! Voor minder doen we het niet.  Project MD-10000-09 is opgericht door Gunter Gys, hij woonde 10 jaar in Zuid Africa en starte daar diverse projecten op. Eind juli vertrekken we naar Africa om de strategie uit te werken, te leren, de bestaande projecten te bezoeken  en 4 NGO”s (Non Government Organisation) op te zetten. Wat heb ik hier zin in! Wat voelt dit goed! Natuurlijk ga ik iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen en dit prachtige nieuwe avontuur. Meer kun je lezen op https://www.facebook.com/Project.MD.10000.09/  Word vervolgd!

Spread