Mijn Strategie; Starten

Mijn Strategie; Starten

Alle begin is moeilijk. Online geld verdienen staat eigenlijk nog in de kinderschoenen en vaak hebben de mensen uit je omgeving al helemaal geen idee waar je mee bezig bent. Negatieve reacties uit die hoek heb ik altijd ervaren als liefde. Mensen houden van me, willen me beschermen en natuurlijk waarschuwen ze me! Ondertussen kreeg ik zelf wel een rotsvast vertrouwen dat dit moest gaan werken mits ik de juiste bedrijven en de juiste mensen om mee samen te werken vond. Die vond ik niet gelijk….mijn eerste onwetende stappen hebben me aardig wat geld gekost. Verkeerde bedrijven en mensen met een hele andere mindset en instelling dan die ik heb. Gelukkig werk ik nu samen met mensen die de bedrijven mee onderzoeken en beleef veel plezier aan de gesprekken met hen. Deze mensen zie ik ook in real live, wanneer je intensief samenwerkt is het ook fijn om af en toe met elkaar af te spreken. Met elkaar te eten en in de ogen te kijken.

Toch is het voor veel mensen nog een grote stap om een investering te doen die afwijkt van het reguliere sparen of geld verdienen. Vaak bemerk ik uitstel gedrag. De ene keer zien mensen gelijk de mogelijkheden, duiken ze in de informatie van het bedrijf, zitten vol met vragen en kunnen niet wachten om te beginnen. Ze zien het grote plaatje en beseffen ook des te eerder je begint met compounden en je geld laten groeien, des te eerder resultaat. Er zijn er bij die de kat uit de boom blijven kijken en nooit de stap durven nemen maar ook die opeens het licht zien nadat ze resultaten zien of zelf na gedegen onderzoek tegen me zeggen, geef me je link eens, ik doe mee. Ieder mens is verschillend en ik respecteer dat. Pushen heeft weinig zin al weet ik dat vooral een aantal mensen in de mlm wereld daar anders over denken. Ik werk het liefst samen met mensen die open staan voor de mogelijkheden en inzien dat dit echt een leuke manier is van je geld laten groeien.

Dat er een risico aan vast zit moet ook duidelijk zijn. Daarom adviseer ik spreiden waar ik nog een hoofdstuk aan zal wijden. Maar ik heb dat risico met heel veel plezier genomen en pluk er vele vruchten van. Of je hier nu je vak van wilt maken met een groot inkomen of je wilt iedere maand iets extra’s maakt niet uit, ik help je, maak een plan en samen kijken we wat het best bij je past.

 

Volgende week ga ik het hebben over delen.

Spread