Mijn Strategie; Het Doel

Terwijl ik hier op Bali mijn strategie uitschreef bedacht ik me dat het prima blog voer is voor op mijn site. Iedere week een stukje van mijn werkwijze op deze website en op facebook. Ik hoop dat je erin kunt vinden, dat het bij je past en jou een beetje verder helpt in deze chaotische wereld van online geld verdienen.

Mensen vragen me regelmatig wat mijn strategie is en hoe ik werk. Laat ik voorop stellen dat ik de wijsheid niet in pacht heb maar gebleken is dat mijn manier van werken zijn vruchten afwerpt en ik me goed voel bij wat ik doe.

Mijn doel is om de wereld over te trekken zonder geldzorgen en dat heb ik bereikt. The laptoplifestyle heb ik de laatste jaren voor ogen gehad als mijn ultieme droom en met die focus bleef het niet alleen bij een droom. Focus, jezelf een doel stellen en niet opgeven zijn nu ik erop terug kijk de belangrijkste factoren geweest waardoor het lukt. Het is prachtig om de verhalen te horen van de doelen en motivatie van andere mensen. Zo sprak ik een man die meer tijd met zijn kindje wil doorbrengen mede omdat die aan een ernstige ziekte lijdt. Hij heeft het bereikt! Maar ook dat iemand een vreselijke werkgever had en besloot nooit meer voor een ander te willen werken. Stel je eigen persoonlijke doel, dan weet je waar je het voor doet. Of het nu klein is of groot, verheug je er vast op!

Nog leuker vind ik het wanneer het de mensen lukt hun dromen waar te maken. De voldoening andere te helpen en die successen mee te maken, te zien dat het lukt, de blijdschap meebeleven zijn voor mij absoluut de kersen op de taart. Laat me gerust weten wat je doel is, ik ben gek op mooie verhalen en dromen. Ze motiveren me enorm! Zo kan er zomaar een mooie wisselwerking ontstaan tussen jouw droom en mijn motivatie een steentje bij te dragen om die te verwezenlijken.

De volgende blog zal gaan over dicht bij jezelf blijven.

Spread